Anmälan Stagekidz

HÄR KAN DU ANMÄLA DITT BARN FÖR AUDITION TILL STAGEKIDZ!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sollentuna

Plats: Konferenslokal i Häggviksgymnasium, Häggviksvägen 4.

Sollentuna 12 - 18år

Sångledare: Linda T Pahlberg

Dag/Tid: Torsdagar kl.19.00 - 20.20

Start: Torsdag (Datum kommer) september

Audition till Stagekidz Sollentuna har vi för att försäkra oss om att barnen har musiköra och kan hålla ton. De ska ha viljan att sjunga solo, vara framåt ha "skinn på näsan". De bör även ha förmåga att lära in texter snabbt. Jag försöker sträva efter att gruppen håller ungefär samma sångkvalité och passar ihop som grupp. Vi vill märka att barnen verkligen brinner för sång och musik! 

 

I Stagekidz krävs att man övar massor hemma, det är mycket vi ska hinna på lektionerna!

Under lektionerna lägger vi mest tid på de låtarna som eleverna valt ut och vill framträda med under Stagekidz egna framträdanden. Det är ett krav att de även övar in terminens Musickidz låtar för att kunna stötta under framträdanden tillsammans med de andra sånggrupperna.

 

Familjen bör vara redo att ställa upp på de framträdanden som kommer under och efter teminens slut för att det skall fungera.

 

För anmälan fyll i nedanstående formulär. Så här går det sedan till :

Ungefär en vecka innan första lektion/audition kommer jag att skicka ut musik och text på en ny låt som sökande övar in och framför på audition + att man förbereder en enkel valfri sång att sjunga vid samma tillfälle, sistnämnda sång  ska vara en man känner sig trygg med (låtvalet har ingen betydelse, denna låt framförs utan musik), även lite gehör och tonsäkerhet testas & taktkänsla. 

Gruppen är max 15 personer i ålder 12-(18år). 

 

Vi tränar mikrofonteknik, scenframträdande, röstkontroll, andningsteknik mm. Stagekidz deltagare är delaktiga i låtval tillsammans med våra rekommendationer så att valen passar eleven, i kursen ingår även sång i duett och i grupp.

 

Stagekidz uppträder tillsammans med Musickidzgrupperna, under dessa uppträdanden är det i första hand Musickidz terminslåtar som gäller. Stagekidzgruppen har också egna framträdanden där de kan få möjlighet att sjunga inövade låtar solo/duett eller som grupp. Vi har ibland egna bokade tider för Stagekidz under teminen och även efter avslutad termin.

 

OBS! Föräldrar, vet ni med er att ert barn inte nått denna nivå på sin sång ännu, anmäl dem gärna till Musickidzgrupp istället. Audition till Stagekidz gäller även de barn som tidigare gått i Musickidz, ingen går automatiskt vidare till Stagekidz.

 

Ingen kritik utdelas under audition (dvs. ingen "idol" uttagning).           

Vi har audition i samband med första lektionen och man deltar sedan på denna lektion så även eleven har en chans att känna om detta passar dem.

Vi meddelar per mail om du blivit erbjuden plats i gruppen innan nästa lektionstillfälle. Är du 12-15år och ej erbjudits plats i Stagekidz är du så välkommen i någon av Musickidzgrupperna istället.

 

Kursstart: kl: 19.00 - 20.20

Start: Torsdag (datum kommer) september, ålder 12 - (18år).